STOFFENfeest

Gepubliceerd op 9 september 2016 om 19:30

Een feest speciaal voor cursisten, vrienden en familie omdat ze me geïnspireerd hebben, gesteund en aangemoedigd om dit te doen. Geen gewoon feest een STOFFENfeest want omringt met stoffen voelen wij ons als makers op ons best!!

De avond voor het openingsweekend, wat is er leuker dan een feestje waar je omringt ben met stoffen? Voor ons als enthousiaste makers niks natuurlijk!

Er zijn veel plekken waar je stoffen kunt kopen maar het is geen geheim dat het erg belangrijk is om kleding te maken uit goede stoffen! Het is duurzamer, vaak mooier, je waardering voor wat je doet wordt ook groter en vooral als je dan helemaal klaar bent met maken dan wil je ook dat het eventjes mee gaat en niet zoals te veel confectie vorm verliest of erger :-).

Zelf haal ik mijn stoffen op veel verschillende plaatsen: winkels, de markt, beurzen, herwinnen uit oude kleding en steeds meer online. Voor zo veel mensen zo veel wensen. Bij de zoektocht naar wat nieuws voor een project botste ik op stoffenfeest.nl. Het was ook echt een feest toen ik zag welke stoffen ze allemaal hadden op de website. De naam staat niet alleen leuk, je kan ze ook echt uitnodigen als je een feest geeft en al die stoffen erbij wilt!

Ik ontmoette Guus (de eigenaar van stoffenfeest.nl) en met de gemeenschappelijke liefde voor stoffen zat de sfeer er gelijk is. Onder een lekkere kop thee begonnen we te praten en wat is het fijn om ideëen en ervaringen te delen! 
Op 9 september was het zover. Iedereen kon in patroonboeken neuzen en een nieuw project uitkiezen, het nieuwe atelier bewonderen, bijkletsen over de zomer, en stoffen kopen, bij een lekker hapje en drankje. Het was zo gezellig het is zeker voor herhaling vatbaar!

Hieronder een kleine sfeerimpressie, kom je volgende keer ook?

Groetjes,

Ruth


IMG_3556-1.jpgIMG_3447-1.jpgIMG_3549.jpgIMG_3554.jpgIMG_3449-2.jpg


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.